Prietenii Muzeelor Minovici

Asociatia "Prietenii Muzeelor Minovici" Bucuresti

miercuri, mai 03, 2006

Eveniment strangere de fonduri



Dragi prieteni,

Va transmitem alaturat anuntul privind evenimentul pe care asociatia noastra il organizeaza in data de 13 mai 2006.

Va rugam sa aveti amabilitatea de a-l difuza la cat mai multe persoane ,companii care considerati ca sunt dispuse si pot sa ajute .
Daca fiecare dintre noi (suntem 40 de membri ) reuseste sa convinga alte 3 persoane de importanta acestui demers ,atunci vom avea succes .
Contractul de sponsorizare atasat este valabil atat pentru obtinerea invitatiilor ,cat si ulterior, dupa adjudecarea lucrarilor .

Dorim sa va informam de asemenea ca alaturi de lucrarile prezentate de galerii la licitatia noastra ,avem deja si donatii directe de tablouri ale unor membri ai asociatiei (si nu numai ) . Avantajul este ca sumele obtinute prin licitarea acestora din urma vor intra integral in contul asociatiei noastre .Numele donatorilor va fi mentionat langa fiecare lucrare .

Va multumim anticipat pentru implicare ,

Comitetul de organizare


Invitatiile pentru evenimentul din data de 13 mai (Licitatie de arta ) sunt disponibile la sediul ECDL din str Mendeleev 7-15 (Zona Piata Amzei) laDna Iuliana Ursuianu - tel 0722 12 57 10 sau 316 99 33. Pentru a intra in posesia invitatiilor puteti sa faceti donatia cash sau prin ordin de plata. In acest ultim caz va rugam sa aveti copia ordinuluide plata vizat de banca precum si contractul de sponsorizare(pe care il gasiti alaturi de anuntul evenimentului ) completat cu datele sponsorului, semnat si stampilat (2 exemplare) Dupa ce contractele vor fi semnate si de catre reprezentantul asociatiei, exemplarul 2 de contract va fi returnat prin curier la adresa indicata de dvs.